Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها -مدیرکل صداوسیمای آذربایجان شرقی با بیان اینکه در حوزه دانش و حکمت علامه های بزرگ و آیات عظام داریم که باید حداقل یک فیلم سینمایی خوب در مورد آنها ساخته شود، گفت: اگر میراث معنوی یک کشور حفظ نشود، کشور آسیب پذیر می‌شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از تبریز، سید مرتضی صفری در آیین رسمی آغاز فیلمبرداری فصل دوم سریال جلال که در پارک‌موزه شمیم پایداری برگزار شد، با اشاره به اینکه جنگ ترکیبی، باورها و داشته‌های ما و گذشته پرافتخار ما را هدف قرار داده است، اظهار داشت: ملت جدا شده از هویت خود در برابر هر بادی تکان می خورد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی، رفتن به سراغ ژانر تاریخی را در برهه کنونی لازم و ضروری دانست و گفت: تبریز و آذربایجان از صفویه تا انقلاب اسلامی استکبار ستیزی خود را نشان دادند که مقابله با عثمانی ها در صفویه و روس ها در برهه دیگری از تاریخ و همچنین دوران دفاع مقدس باید برای ثبت در تاریخ مورد توجه قرار گیرد.

مدیرکل صداوسیمای آذربایجان شرقی، با تاکید بر اینکه با هر سختی باید کارهای بر زمین مانده را انجام دهیم، ابراز داشت: برای پروین اعتصامی، تربیت، دکتر مبین، باغچه‌بان و... هر کدام ظرفیت یک سریال فاخر را دارد. بعد از گذشت 41 سال از انقلاب کار فاخر و قابل قبول برای شهید باکری و تجلایی و... نداریم. باید 20 سال بعد را ببینیم که نسل دفاع مقدس و انقلاب اگر بین ما نباشند، نسل بعدی چگونه با دلاوری ها و رشادت ها آشنا خواهند بود؟

وی با بیان اینکه در حوزه دانش و حکمت علامه های بزرگ و آیات عظام داریم که باید حداقل یک فیلم سینمایی خوب در مورد آنها ساخته شود، تصریح کرد: اگر میراث معنوی یک کشور حفظ نشود، کشور آسیب پذیر می شود لذا می‌خواهیم کاری کنیم تا تاریخ و هویت آذربایجان در تاریخ گم نشود.

سریال جلال سنگین‌ترین پروژه صدا و سیمای آذربایجان شرقی بود

صفری با بیان اینکه در سریال جلال 1 از سال 38 تا 29 بهمن 56 را روایت کردیم که با اقبال عمومی مواجه شد، ادامه داد: برای اولین بار یک سریال استانی در سه شبکه ملی و بین المللی پخش شد.

وی با اشاره به اینکه در فصل دوم سریال جلال از 58 تا 62 روایت خواهد شد، افزود: این ایام یکی از پرتلاطم ترین ایام تاریخ تبریز است. در این فصل سه شهید آیت الله قاضی و شهید آیت الله مدنی و شهید تجلایی هر سه بازیگر خواهند داشت.

مدیرکل صداوسیمای آذربایجان شرقی با تاکید بر اینکه با ساخت سریال جلال1 تراز جدیدی در سریال سازی استانها ایجاد شد، گفت: کار خوبی در اعتماد به مراکز استانها و آنتن دادن به استانها صورت گرفت که استانها باید کارهایی را برای رقابت با شبکه سه و یک و... بسازند.

وی با اشاره به اینکه در سریال جلال1 بیش از 204 بازیگر داشتیم که 200 نفر از آنها بومی بودند، خاطرنشان کرد: فصل دوم در سه استان تصویربرداری داریم که 70 درصد بازیگران بومی هستند.

صفری از آغاز تصویربرداری سریال جلال2 در موزه عبرت تهران کمیته ضد خرابکاری خبر داد و گفت: علاوه بر تهران در خوزستان و آذربایجان شرقی فیلمبرداری تداوم خواهد داشت.

انتهای پیام /111/ ع

منبع: تسنیم

کلیدواژه: آذربایجان شرقی آذربایجان شرقی آذربایجان شرقی سریال جلال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۷۹۳۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روستای فهرج کاندیدای بهترین روستا‌های جهانی گردشگری

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز یزد، سید محمد رستگاری در حاشیه بازدید اصحاب رسانه استان با اشاره به بهسازی و آماده‌سازی بافت تاریخی روستای تاریخی فهرج افزود: آنچه روستای تاریخی فهرج را منحصربه‌فرد کرده، وجود مسجد کهن و قدیمی‌ترین مسجد کشور، بافت تاریخی ارزشمند و بسیاری از ویژگی‌های دیگری است که از حیث میراث‌فرهنگی آن را ارزشمند کرده است.


وی ادامه داد: به‌عنوان یکی از هشت روستای منتخب کشور برای قرارگرفتن در لیست برترین دهکده‌های گردشگری دنیا، این روستا نیز مطرح است و این انتخاب از سوی سازمان گردشگری جهانی اتفاق خواهد افتاد و پرونده تهیه‌شده برای انتخاب این روستای تاریخی به‌عنوان بهترین دهکده گردشگری به وزارت میراث‌فرهنگی آماده و این پرونده تا دوشنبه آینده برای ارائه به سازمان جهانی گردشگری باید نهایی شود.


مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان یزد خاطرنشان کرد: باتوجه‌به اعلامی که انجام شده است عزمی در روستا شکل گرفت و اهالی روستا، استانداری و مجموعه دستگاه‌های ذی‌ربط در راستای بازسازی و نوسازی بافت تاریخی روستای تاریخی فهرج تلاش کردند و این اقدام ارزشمند انجام شد.


وی تصریح کرد: زمینه دسترس‌پذیری آسان برای افراد دارای معلولیت، مرمت بنا‌های تاریخی، کاه‌گل معابر، احداث سرویس‌های بهداشتی استاندارد و نصب تابلو‌های بین‌المللی در روستا از جمله اقدامات عمرانی است که در فهرج در حال انجام است.


مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان یزد اضافه کرد: ۲۵۰ متر طول مسیر گردشگری روستا با اضافه‌کردن کف‌سازی و بدنه‌سازی در قالب مشارکت نهاد‌های مختلف در حال انجام است و دستگاه‌های مختلفی دست‌به‌دست هم داده‌اند تا بتوانیم در یک بازه زمانی فشرده اقداماتی که شاید سال‌ها خلأ آن در روستای فهرج وجود داشته را انجام دهیم.


رستگاری با اشاره به اینکه رویداد‌ها و آداب‌ورسوم فهرج نیز باید معرفی شود، افزود: امیدواریم با شاخصه‌هایی که معرفی‌شده، همتی که انجام شده و محتوایی که تهیه می‌شود، روستای فهرج بتواند امتیازات لازم را کسب کند تا این اتفاق مهم برای کشور با معرفی فهرج به‌عنوان یکی از روستا‌های برتر گردشگری دنیا رخ دهد.


وی اظهار کرد: خوشبختانه همه ظرفیت‌های لازم برای انتخاب روستای تاریخی فهرج وجود دارد و از بین دو هزار روستا به‌عنوان دومین روستا در کشور توسط میراث‌فرهنگی مورد موافقت قرار گرفت تا اقدامات لازم انجام‌شده و پرونده این روستا به سازمان جهانی گردشگری ارسال شود.

دیگر خبرها

  • روستای فهرج کاندیدای بهترین روستا‌های جهانی گردشگری
  • تاریخ پخش «سلمان فارسی» مشخص شد/ وعده جبلی در یک سال سخت
  • واکنش نشریۀ 29 ساله به حذف سریال «حشاشین» از شبکۀ نمایش خانگی/ علاقه ایرانیان به داستان حسن صباح تاریخی است؛ نسازی، می‌سازند(+ جلد)
  • ۱۳ میلیون دلار برای القای تاریخچه ترور و کشتار به ایران و مذهب شیعه | جعل تاریخ در سریال حشاشین
  • آغاز پیش تولید سریال ماه‌شرف خانم در سنندج
  • آغاز پیش‌تولید سریال «مستوره اردلان» در کردستان
  • علت ممنوعیت سریال مصری حشاشین؛ تحریف تاریخ ایران
  • پیشرفت‌های علمی و صنعتی کشور نتیجه زحمات و تلاش‌های نیروی کار است
  • کارگری نماد بالندگی، رشد و اثربخشی است/ کارگران حرف اول و آخر را در جهش تولید می‌زنند
  • انتقاد از سریال «حشاشین» به رسانه‌های عرب‌ زبان رسید