Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها - رئیس مرکز سیمای استان‌های صداوسیما گفت:بیش از ۳۰ سریال اجتماعی و تاریخی برای پخش در شبکه‌های سراسری در صداوسیمای مراکز استان‌ها تولید می‌شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از تبریز، سید عباس فاطمی در آیین رسمی آغاز فیلمبرداری فصل دوم سریال جلال که در پارک‌موزه شمیم پایداری برگزار شد، با تاکید بر اینکه این سریال با عشق ساخته شده است اظهار داشت: فصل دوم سریال جلال داستان زندگی مادران و همسرانی است که فرزندان و عزیزان خود را در جنگ از دست دادند و عاشقانه زندگی می کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه سریال جلال2 از 29 بهمن 56 تبریز تا آزادسازی سوسنگرد را روایت خواهد کرد گفت: برای جلال، 5 فصل طراحی شده، چراکه ظرفیت بزرگی در تبریز وجود دارد و می‌توان بخشی از تاریخ تبریز و آذربایجان را در این قالب به تصویر کشید.

رئیس مرکز سیمای استان‌های صداوسیما با تاکید بر اینکه این سریال اثر ماندگاری برای نشان دادن وحدت ملی و روابط عاطفی خانواده است، ابراز داشت: خانواده جلال یک خانواده منسجم و تراز ایرانی و انقلابی را با ظرفیت های بزرگ تاریخی به تصویر کشیده شده است.

وی جلال2 را دقیق ترین نگاه به دفاع مقدس دانست و گفت: کار پیچیده‌ای برای این پروژه نشده، بلکه روایت دقیق صورت گرفته و پژوهش قوی پشتوانه فیلمنامه است.

فاطمی با بیان اینکه باید تاریخ مبارزات را روایت کنیم و تاریخ این کشور را برای آیندگان حفظ کنیم، خاطرنشان کرد: معتقدم در مورد تاریخ کم کار کردیم لذا در برنامه 5 ساله تولیدات نمایشی ما در استان‌ها در راستای روایت تاریخ پرافتخار گدشته است.

تولید فصل دوم سریال جلال آغاز شد/ایفای نقش شهدای محراب تبریز برای اولین بار در "جلال2"سریال‌های تاریخی در سطح ملی برای حفظ میراث معنوی و مفاخر آذربایجان در آذربایجان شرقی تولید می‌شودوزیر دفاع فیلمبرداری سریال شهید شهریاری را کلید زد/ قدردانی امیر حاتمی از دست‌اند‌رکاران پروژه5 شخصیت حزب جمهوری اسلامی در سریال تلویزیونی/ شروع درام با نخست‌وزیری شهید باهنر و بررسی پرونده کشمیری

وی ادامه داد: تولید سریال شهید شهریاری در زنجان، شهید باهنر در کرمان، سنجرخان در کردستان، شهید زین‌الدین در قم، شهید لشکری در قزوین آغاز شده و رشادت خلبانان و ارتشی ها و نیروهای مسلح و جهادگران در قالب مستند و انیمیشن و فیلم و سریال تولید می کنیم.

رئیس مرکز سیمای استان‌های صداوسیما با تاکید بر اینکه اعتقاد ما این است که جذاب تر از این سوژه های واقعی سوژه ای نداریم، تصریح کرد: مجاهدت‌های ایرانیان در صد ساله به اوج رسید و رشادت‌های بزرگی را شاهد بودیم.

وی با اشاره به اینکه علاوه بر این سریال‌های مفاخر استانی، 22 سریال اجتماعی هم در مراکز استان‌ها در حال تولید است ابراز داشت: توجه به تاریخ پرافتخار گذشته و رشادت‌های تاریخی، کار بیشتر و مجاهدت بیشتر نیاز دارد و باید از هم افزایی ظرفیت‌ها در استان‌ها استفاده کنیم.

فاطمی با بیان اینکه در تبریز علما و عرفا و شعرا و قهرمانان و شهدای زیادی داریم که هر کدام ظرفیت ساخت سریال فاخر را دارند، اضافه کرد: همه کارشناسان اذعان دارند که اگر قیام تبریز در 29 بهمن 56 نبود، انقلاب اسلامی ابتر می ماند که چنین اتفاقات تاریخی هم ظرفیت به تصویر کشیدن را دارد.

وی از تولید 144 مستند مدافعان حرم در صداوسیمای مراکز استان‌ها خبر داد و گفت: این مستندها قرار بود توسط شهید سردار سلیمانی رونمایی شود که به شهادت خود سردار منجر شد.

رئیس مرکز سیمای استان‌های صداوسیمای جمهوری اسلامی ایران، رسالت صداوسیما در تبیین و تصویر کشیدن تاریخ مناطق مختلف کشور بسیار سنگین دانست و گفت: بر اساس فرمایش مقام معظم رهبری، فرهنگ قتلگاه انقلاب شمرده می‌شود للا باید تمام توان خود را در این جبهه به کار گیریم.

وی با اشاره به اینکه در سال جهش تولید، جهش تولید معنادار در مرکز آذربایجان شرقی رخ داده است، تصریح کرد: در کمتر از 18 ماه سومین سریال تولیدی این مرکز در شبکه های سراسری پخش می‌شود که امیدوارم جلال2 یا در بهمن و یا به عنوان سریال رمضانی به پخش برسد.

فاطمی با تاکید بر اینکه سرمایه گذاری در ساخت سریال‌های تاریخی و مفاخر، هزینه نیست و ریال به ریال ان ماندگار است خاطر نشان کرد: باید انسان سازی کنیم تا تاریخ ما ماندگار باشد.

انتهای پیام /111/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: سریال جلال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۸۰۸۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خط رو خط مسائل اجتماعی

  تهیه‌کننده این اثر نمایشی سعید کمانی است که پیش از این سابقه مجموعه‌هایی مثل همه‌‌گیری و سفر در خانه را در کارنامه خود داشته است. پریناز آل آقا، کارگردان فصل اول و محمدرضا خسروی، کارگردان فصل دوم این مجموعه است. کمانی در گفت‌وگوی خود با جام‌جم از دغدغه‌های تولید این اثر نمایشی گفته است. 
تهیه‌کننده سریال خط رو خط در خصوص دغدغه‌ای که برای تولید این اثر داشته، به جام‌جم می‌گوید: دغدغه من این بود که کار طنز تولید کنم. دو سه سال بود که درگیر دو سریال کرونایی بودم و در اتفاق کرونا، چند نفر از دوستان و مادرم را از دست دادم. اینها باعث شد برگردم به همان چیزی که تا حدودی به آن علاقه دارم و آن را بهتر می‌فهمم. دوست دارم جامعه هم مثل خودم حالش خوب شود و بعد از اتفاقاتی که در بیماری وحشتناک کرونا افتاد، فکرم این بود که بتوانیم با کارهای طنز جلو برویم و این کار را ساختم. در این‌گونه کارها تخصصی نداشتم و اولش خیلی اذیت شدم. مخصوصا در بحث دکور‌ خیلی نگران بودیم دکوری که می‌زنیم تک لوکیشن است و اصلا توان این موضوع را دارد یا نه. خیلی رویش فکر کردم و به این نتیجه رسیدم که تنها دکوری که بتوانیم بزنیم یک آرایشگاه مردانه است که این فضا را به ما می‌دهد که هر آدمی اعم از پزشک، کارگر و ...  واردش می‌شود. دلیل انتخاب این لوکیشن، عام بودن فضای آرایشگاه‌هاست که می‌توان قصه‌های زیادی را در بستر آن روایت کرد. در عین حال موضوعات اجتماعی، موضوعاتی هستند که دغدغه همه است. همه ما در آپارتمان مشکلات زیادی داریم و هیچ‌کس نمی‌تواند بگوید که مثلا در یک آپارتمان ۲۰ واحدی که هستیم همه به موقع شارژشان را می‌دهند، آشغال‌شان را مرتب دم در می‌گذارند و رعایت همسایه را می‌کنند؟ همه ما این مشکلات را داریم و در سریال خط رو خط تلاش کردم به محل کار و ازدواج و موانع ازدواج بپردازیم. نمی‌خواستیم نقد کنیم و در واقع بیشتر خودمان را نقد می‌کنیم. 
 
بیان مسائل اجتماعی با زبان طنز 
وی در ادامه به ترکیب طنز با مباحث آموزشی اشاره کرده و تاکید می‌کند: تلاش کردیم موضوعات آموزشی را به صورت طنز بیان کنیم. مثلا یک‌فرد دروغگو و کثیف را به چالش می‌کشیم. هر موضوعی که به ما به‌عنوان یک انسان ربط دارد، مثل پوشش، لباس، تمیزی، آداب معاشرت و...که موضوعات زیادی است و جذابیت هم دارد در این سریال بیان کردیم اما باید به این نکته توجه کرد که در تولید چنین محتوایی برای رسانه تلویزیون، باید صبر داشته باشد تا این برنامه‌ها جای خود را باز کرده و مخاطب جذب کنند.  کمانی در اشاره به موضوعات مطرح شده در این برنامه اشاره کرده ومی‌گوید:مسائلی همچون حمل و نقل، خانواده، ازدواج، فرزندآوری، موانع ازدواج و...در برنامه مطرح شده است. در واقع نزدیک به صد موضوع داریم. فصل اول ۲۰ قسمت بود. در فصل دوم آقای محمدرضا خسروی، کارگردانی را دست گرفته‌اند که تجربه کار کارگردانی دارند و کار کوتاه ساختند. تلاش کردیم بستری ایجاد کنیم تا کارگردانان کار اولی بیایند و در آینده در سازمان کارگردان شوند.  وی در پاسخ به این‌که چنین فرصتی به کارگردان‌های جدید با ریسک همراه است، بیان می‌کند: به‌نظرم در صورتی این کار با ریسک همراه است که هر دو گزینه تهیه‌کننده و کارگردان ضعیف باشند اما در این کار، کارگردان ما در موضوع طنز باسواد است و نزدیک به ۳۵ سال سابقه کار طنز و این‌گونه کارها را دارد. به‌نظرم کارگردانی که طنز را می‌فهمد و از این دست کارها ساخته، می‌تواند کمک‌کننده باشد. اگر تهیه‌کننده و کارگردان شناخت و تجربه‌ای نداشته باشند قطعا کار درنمی‌آید. به‌طور کلی معتقدم که بهتر است تلویزیون به جای استفاده از سلبریتی، بازیگر پرورش دهد و باید به سمت آنهایی برویم که توانمندی این کار را دارند. 

تلاش ۴ گروه نویسنده 
کمانی درباره تفاوت کارگردانی فصل اول و دوم و حضور کارگردانی مثل خسروی که تجربه بازیگری و کارگردانی را دارد، این‌طور توضیح می‌دهد: به‌نظرم دو تجربه متفاوت بود. کارگردانی یک خانم، به یک شکل دیگر است چون به ظرافت‌ها دقت دارند. در فصل دوم هم آقای خسروی با توجه به این که بازیگر توانایی بودند و سالیان دراز کار کردند و در کارهای خیلی بزرگ حضور داشتند، یک‌فرد پرورش‌یافته هستند که در عین حال ارتباط‌شان با بازیگران خوب بود و کار شکل گرفت.  کمانی با اشاره به چهار گروه نویسنده‌ای که در این سریال حضور دارند، در خصوص بازخورد مخاطبان به این مجموعه هم تصریح می‌کند: ابتدا زمانی که خودم این کار را روی آنتن دیدم این ترس را داشتم که با توجه به تک‌لوکیشن بودن، مخاطب چه ارتباطی با آن برقرار می‌کند. در واقع ۴۰دقیقه نمایش در تک‌لوکیشن سخت است. وقتی به‌عنوان یک منتقد به آن نگاه کردم حس خوبی به من دست داد و خوشحال شدم که شاید نمره‌ام زیر ۵۰ نشده باشد. در حال حاضر فصل اول روی آنتن رفته و ما در حال تولید فصل دوم هستیم. فصل اول در ۲۰ قسمت ۴۰ تا ۴۵ دقیقه‌ای روی آنتن می‌رود. 

دیگر خبرها

  • واکنش نشریۀ 29 ساله به حذف سریال «حشاشین» از شبکۀ نمایش خانگی/ علاقه ایرانیان به داستان حسن صباح تاریخی است؛ نسازی، می‌سازند(+ جلد)
  • دست پر تلویزیون برای بهار و تابستان پیش رو / سریال‌های جدید آنتن را پررونق می‌کنند؟
  • سریال‌های جدید آنتن را پررونق می‌کنند؟
  • ۱۳ میلیون دلار برای القای تاریخچه ترور و کشتار به ایران و مذهب شیعه | جعل تاریخ در سریال حشاشین
  • آغاز پیش تولید سریال ماه‌شرف خانم در سنندج
  • آغاز پیش‌تولید سریال «مستوره اردلان» در کردستان
  • علت ممنوعیت سریال مصری حشاشین؛ تحریف تاریخ ایران
  • انتقاد از سریال «حشاشین» به رسانه‌های عرب‌ زبان رسید
  • تاریخ و ساعت پخش سریال رخنه جایگزین نون خ ۵ از شبکه یک
  • خط رو خط مسائل اجتماعی